Zaterdag 17 juli

Zaterdagmiddag wordt de bühne vrijgemaakt voor BS De Leerlingst uit Haelen die hier hun muziekpilotproject met de gezamenlijke muziekverenigingen van Haelen en Nunhem en Schutterij St. Agatha gaan afronden. Ook jeugdharmonie Philomena onder leiding van Harry Wolters zal hun bijdrage leveren aan deze middag.

Zaterdagavond komen 2 topbands uit de regio naar Haelen. De coverband Kaltspiel laat ons de allerbeste nummers horen van Coldplay. Hierna zal The Pink Floyd Sound in de spotlights komen te staan. Na hun optreden in 2008 komen deze mannen opnieuw graag naar Haelen om hun complete show op te voeren.

Kaltspiel ……… uit Grathem

Een gitarist wiens gitaarsound neerdaalt als een parachute, een drummer die zonder trouble een tweede zanglijn voor zijn rekening neemt, een bassist die met de precisie van een scientist de baslijnen invult en een zanger die nergens meer in his place is dan zich op een podium te presenteren, kortom dit is Kaltspiel uit Grathem! Met hun wervelende live show zullen zij Coldplay laten rocken in Haelen en kunt u genieten van een Coldplay tribute zoals Chris en zijn mannen het bedoeld hebben….

Wouter, Jan-Willem, Roel, Martijn en hun crew zijn er klaar voor.

 

The Pink Floyd Sound

The Pink Floyd Sound bestaande uit Len David, Jeroen Houben, Joris Schreurs, Roel Verkoelen en Tom Schreurs treden vanavond voor de 2e keer op in Haelen. Het benaderen van de sound zoals Pink Floyd die ooit te gehore bracht. Dat is, zoals de naam al verraadt, hetgeen waar The Pink Floyd Sound zich in onderscheidt.  De ademende solo’s van Gilmour, de epische orgeltonen van Wright en de scherpe stem van Walters: het zit allemaal in The Pink Floud Sound. Tijdens dit concert zullen ook weer de authentieke videobeelden en lichteffecten als kers op de psychedelische slagroomtaart aanwezig zijn.Het repertoire van de The Pink Floyd Sound omvat  Floyd’s gehele oeuvre. De jaren ’60, ’70 en ’80 komen vanavond aan bod. Werken van de bekenede albums Dark Side Of The Moon en Wish You Were Here ontbreken dus ook niet. The Pink Floyd Sound krijgt met haar spectaculaire (theater)shows in binnen- en buitenland steeds meer aanhang. Een van de hoogtepunten van het afgelopen jaar voor The Pink Floyd Sound was ongetwijfeld het optreden in het uitverkochte MECC in Maastricht met een gastoptreden van Brigitte Heitzer.  De DVD van dit concert  “The Pink Floyd Sound – Live in Maastricht” kunt u uiteraard terugvinden in de promostand van The Pink Floyd Sound.