Zondag Familiedag

Ochtend  / Middag programma

De afsluitende zondag van de Aldenghoor Vijverfeesten is traditioneel dé familiedag. Een dag met evenementen voor jong & oud. Wij starten deze ochtend om 11.00 uur traditiegetrouw met een Heilige Mis op het Vijverpodium. Deze Heilige Mis vindt grotendeels in het dialect plaats. Het clusterkoor Buggenum / Haelen / Horn verleent haar medewerking aan deze bijzondere Heilige Mis. Direct aansluitend aan de Heilige Mis begint het middagprogramma. Haelenaren Toon van Hinsberg en John Fermont amuseren u samen met muziekvrienden met accordeon en harmonica muziek. Het Reünieorkest de Mirlitons met zang, saxklarinet en accordeon ontbreekt daarbij niet.

De muzikale afsluiting van deze 9e Aldenghoor Vijverfeesten komt vanaf 15.00 uur voor rekening de Big Band “The Fair and Squere Big Band” onder leiding van Bert van Cruchten. Een groep enthousiaste muzikanten die hun passie voor muziek graag met u in stijl delen. De Dorpsraad Haelen organiseert deze middag rondom de Vijver een kindermarkt, machineverhuur Collé Rental & Sales stelt een hoogwerker beschikbaar. U kunt onder deskundige begeleiding veilig wel 40 meter de lucht in om Haelen van bovenaf te bekijken of bijvoorbeeld om Haelen in vogelvlucht te fotograferen.  Een kans die niet snel weer komt. De vlucht is gratis doch u mag doneren. De opbrengst gaat naar het Ronald McDonald’s Huis Maastricht. Maar er is nog veel meer te beleven op en rond de Vijver. Zo zal Kindervakantiewerk Haelen/Nunhem aanwezig zijn om kinderen te schminken en vraagt Marc Jacobs uw bijzondere aandacht voor zijn Mountain Bike actie voor de ziekte van ziekte van Duchenne.  Middels een spel kunt u mooie prijzen winnen.

Kortom een druk programma op deze zondag. Reserveer ook deze dag in uw agenda, we hopen ook U te mogen begroeten “Aan de vijver”.